Referenssit ja toimeksiannot

Maarakennuspalvelua Uudellamaalla

Toimeksianto pikaraitiolinjan pohjarakennustöiden kokonaisuudessa RAIDEJOKERI, Oulunkylä-Viikinmäki, 2021 - käynnissä

Pohjarakennustyöt Raide-Jokeri-allianssin hankkeessa VJ Maa-aines Oy:n aliurakoitsijana. Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille valmistuva pikaraitolinja, jonka palvelutuottajina toimivat NRC Group Finland Oy ja YIT Suomi Oy.

Raide-Jokerin tilaajat ovat Helsingin ja Espoon kaupunki. Lisätietoa Raide-Jokeri-allianssin edistymisestä voit lukea täältä.

Toimeksianto pikaraitiolinjan pohjarakennustöiden kokonaisuudessa RAIDEJOKERI, Pitäjänmäki-Maunula 2019-2020

Pohjarakennustyöt Raide-Jokeri-allianssin hankkeessa VSG Infra Oy:n aliurakoitsijana. Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille valmistuva pikaraitolinja, jonka palvelutuottajina toimivat NRC Group Finland Oy ja YIT Suomi Oy.

Raide-Jokerin tilaajat ovat Helsingin ja Espoon kaupunki. Lisätietoa Raide-Jokeri-allianssin edistymisestä voit lukea täältä.

Viemäriputkityöt TEHTAANKADUN VÄISTÖKOULU, Eiranranta, valmistunut: 2020

Toteutimme keväällä 2020 Eiranrannan merelliseen ympäristöön valmistuneen Tehtaankadun väistökoulun viemäriputkityöt osana kohteen pohjarakennustöitä.

Toimitilan seinien tasoitus ja maalaus HIUSHUONE DANDY, Helsingin keskusta

Toteutimme Helsingissä toimivan Hiushuone Dandy:n uusimman toimipisteen seinien kunnostuksen ja maalaustyöt. Tämä tyylikäs kampaamo toimii osoitteessa Fredrikinkatu 22.

Pihan pohjarakennustyöt ja ulkomaalaus JUPPERIN PÄIVÄKOTI, ESPOO, valmistunut: kesäkuu 2019